Snackerie de Pieper

Meer dan zomaar 'n cafétaria

Centraal gelegen in het fraaie brinkendorp Zuidlaren in de kop van Drenthe vindt u Snackerie de Pieper. Niet zomaar 'n cafétaria maar één waar kwaliteit en originaliteit hand in hand gaan. Onder leiding van het ondernemersechtpaar Marc en Nies Willemse is door een team van 3 vaste en 13 part-timers de afgelopen jaren hard gewerkt om de Snackerie naar een hoog niveau te tillen. Dat ze daar ook dit jaar in geslaagd zijn blijkt uit de verkiezing van 100 beste cafetaria¹s in 2009. Van de 5000 Nederlandse snackbars eindigde de Pieper op een eervolle 54ste plaats. De Snackerie is daarmee een stabiele middenmoter en behoort bij de 4 beste bedrijven van Noord-Nederland en bij de top-3 van Drenthe.

De top-100 verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het vakblad de Snackkoerier. Met hulp van een tiental mysterybezoekers, van wie velen hun sporen in de branche hebben verdiend, heeft het vakblad honderden cafetaria’s bezocht en beoordeeld. Daarbij is gekeken door het oog van een kritische consument, en gelet op alle aspecten die een cafetaria voor de consument aantrekkelijk maken. Smaak van de producten, gastvriendelijkheid, prijs/kwaliteitverhouding, hygiëne en natuurlijk de uitstraling van de zaak, het is allemaal meegenomen in de beoordelingen.

Klik hier voor het juryrapport.

Naast het reguliere aanbod van snacks biedt Snackerie de Pieper een uitgebreid assortiment aan verse broodjes met een grote keuze aan beleg en diverse originele specialiteiten uit eigen keuken zoals Pieperfriet, Patatje Beenhawaii of Hamburger Cosineros. Het zijn toppertjes geworden en inmiddels echte aanraders!

Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van deze verrassende gerechten. De vele positieve reacties en stijgende vraag zijn voor ons een bevestiging van ons streven naar kwaliteit en originaliteit.

Maar er is meer! Ook voor uitgebreide buffetten en catering aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Snackerie de Pieper, met recht meer dan zomaar 'n cafétaria!
 

U kunt nu ook pinnen bij ons!

Bestellen via MyOrder kan nu ook.
Eenvoudig en simpel.

Bestellen via MyOrder kan nu ook. Eenvoudig en simpel.

Ontwerp: Paul Beijlen BNO · Realisatie: Hans Rossing © GV&I 2006